«Серв’є» глибоко засмучена людськими втратами і руйнуваннями, спричиненими війною в Україні. «Серв’є» засуджує цю війну і закликає до швидкого повернення до миру. Усі наші думки з тими, хто постраждав від цієї жорстокої та трагічної ситуації, насамперед з нашими українськими колегами та їхніми родинами.

З огляду на ситуацію, яка постійно змінюється, ми вживаємо заходів відповідно до вимог міжнародного права.

Як компанія, яка займається збереженням і покращенням якості життя, «Серв’є» несе відповідальність за те, щоб лікарські засоби залишалися доступними для пацієнтів, де б вони не знаходилися.

Ми впроваджуємо такі заходи:

• Ми призупиняємо всі витрати, що не пов’язані з нашими лікарськими засобами, які необхідні для задоволення життєво необхідних потреб пацієнтів у росії та Білорусі.

• Ми призупиняємо початок нових клінічних випробувань у росії та Білорусі, а також набір нових пацієнтів для поточних досліджень. Ми продовжуємо надавати необхідне терапевтичне лікування пацієнтам, які вже беруть участь у клінічних дослідженнях.

Крім того, відповідно до місії та цінностей Групи Серв’є:

• Ми віддано підтримуємо наших співробітників в Україні, зокрема надаючи допомогу, пов’язану з переїздом.

• Ми надаємо значну гуманітарну допомогу українському народу. Наприклад, із самого початку конфлікту Група «Серв’є» направила благодійну допомогу у вигляді лікарських засобів та аптечок невідкладної допомоги, а також надала значну фінансову допомогу. На сьогоднішній день впроваджуються й інші ініціативи.

Ми сподіваємося, що війна в Україні та страждання українців невдовзі закінчаться.

Дізнайтеся більше про проєкти, які підтримує «Меценат Серв’є» ( Mécénat Servier)