м. Київ, Україна, 28 грудня 2023 р. — ТОВ «Серв’є Україна», дочірнє підприємство «Серв’є», міжнародної фармацевтичної групи, було визнано одним з найкращих місць для роботи в Україні.

«Найкращі місця для роботи» — це міжнародна програма HR-сертифікації, яка надає роботодавцям у різних країнах можливість більше дізнатися про залучення та задоволеність своїх співробітників і відзначити ті компанії, які пропонують винятковий досвід роботи за найвищими стандартами щодо умов праці.

Процес сертифікації складався з опитування співробітників компанії та оцінки політик та практик управління персоналом, що застосовуються в «Серв’є Україна», які включають такі напрямки, як лідерство, компенсації та пільги, підбір персоналу та адаптація, залучення співробітників, корпоративна соціальна відповідальність, культура та можливості особистісного зростання тощо. «Серв’є Україна» отримала високі показники за всіма факторами залученості співробітників.

«Кожен співробітник робить “Серв’є” в Україні більше, ніж просто місцем роботи. І це підтверджує нагорода. Ми маємо спільну мету, наполегливо працюємо щодня заради наших пацієнтів та співробітників. І не плануємо зупинятися на шляху розвитку корпоративних програм та культури, щоб продовжувати забезпечувати середовище, де можна отримати задоволення від роботи та приносити користь світу. Наші співробітники — найцінніший актив», – зазначив Ніколя Клаврель, генеральний директор «Серв’є Україна».

«Сьогодні взаємодія з нашими співробітниками передбачає передусім турботу про їх безпеку, здоров’я і впевненість. Ця нагорода є свідченням того, що в нашій компанії ми ставимо правильні пріоритети. І що наша команда на 100% віддана своїй справі, нашим цінностям і готова надалі бути максимально залученою, незважаючи на найскладніші воєнні часи. Ми знаємо, що саме потрібно співробітникам в нашій індустрії та надаємо це, максимально відповідаючи запитам», – зазначила Ольга Шилова, керівниця відділу управління та розвитку персоналу.