Сюрен (Франція), 27 червня 2024 р. – Серв’є, незалежна фармацевтична компанія, зареєстрована в США, очолила рейтинг звіту PatientView 2023-2024 років, складений за результатами дослідження репутації 37 фармацевтичних компаній серед 300 американських пацієнтських організацій, які були опитані про обізнаність щодо Групи. Серв’є посіла перше місце у дванадцяти з чотирнадцяти розглянутих категорій.

Серв’є у США посідає перше місце у дванадцяти категоріях. Згідно з результатами опитування PatientView, проведеного серед пацієнтських організацій, компанія очолює рейтинг в таких категоріях, як орієнтованість на пацієнта, обмін інформацією, доброчесність, послуги, що виходять за рамки звичайних пігулок1, залучення і комунікація, а також загальна репутація в галузі.

«Щодня наші команди намагаються враховувати думку пацієнтів у всіх наших проєктах. Наша роль, як учасника фармацевтичної галузі, полягає у вирішенні проблем, що постають перед пацієнтами, та наданні їм рішень, які б задовольняли їхні потреби. Ці результати підтверджують нашу здатність будувати міцні й довготривалі відносини зі спільнотою пацієнтів на кожному етапі їхньої історії лікування. Хочу висловити подяку пацієнтським організаціям за довіру, яку вони нам висловили». – Ніколя Ґарньє, директор з роботи з пацієнтами, Серв’є.

На міжнародному рівні компанія Серв’є зберігає місце на п’єдесталі пошани за результатами дослідження корпоративної репутації фармацевтичних компаній, які працюють з організаціями онкопацієнтів. Цей результат ілюструє прагнення Групи до інновацій у цій галузі на користь пацієнтів по всьому світу. У цьому році Група посіла перше місце за категоріями дослідження і розробки, розвиток послуг, що виходять за рамки звичайних пігулок і прозорість даних.

«Наша унікальна модель управління робить нас по-справжньому орієнтованими на пацієнта. Ці позитивні результати, особливо в США, де ми присутні лише шість років, відображають наше постійне прагнення поставити пацієнта в центр нашої діяльності — від розробки ліків до освіти, обізнаності й доступу до них». – Арно Лаллуетт, виконавчий віцепрезидент міжнародного відділу з медичних питань і роботи з пацієнтами.


Група Серв’є
presse@servier.com

ТОВ «Серв’є Україна»:
Ганна Акопян hanna.akopian@servier.com
Тел. +380 44 490 34 41

Компанія «Серв’є», заснована з метою задовольняти потреби охорони здоров’я, є глобальною фармацевтичною групою, якою управляє Фонд, що прагне створювати соціально значущі рішення як для пацієнтів, так і для сталого розвитку світу. Завдяки своїй унікальній моделі управління вона може повністю реалізувати своє покликання на довготермінову перспективу: бути відданою терапевтичному прогресу задля задоволення потреб пацієнтів. 21 900 співробітників Групи віддані цьому спільному покликанню, яке є джерелом щоденного натхнення.

1 Будь-яке рішення, яким супроводжується лікування, що відповідає потребам пацієнта і призводить до покращення стану здоров’я

Будучи світовим лідером у сфері кардіології, «Серв’є» також прагне стати цілеспрямованим та інноваційним гравцем у онкології, чия діяльність направлена на лікування важковиліковних видів раку. Саме тому Група виділяє понад 70% свого бюджету досліджень та розробок на створення таргетних інноваційних методів лікування в онкології.

Терапія в сфері неврології та імунозапальних захворювань є рушійною силою майбутнього зростання. У цих сферах «Серв’є» зосереджується на обмеженій кількості захворювань, де пропонує таргетну терапію для чітко визначеного профіля пацієнтів.

Для сприяння доступу до якісної медичної допомоги для широкого кола пацієнтів за нижчою ціною Група «Серв’є» також пропонує низку якісних генеричних лікарських засобів у більшості терапевтичних напрямках, покладаючись на сильні бренди у Франції, Східній Європі, Бразилії та Нігерії.

У всіх цих сферах Група враховує думку пацієнтів на кожному етапі життєвого циклу лікарського засобу.

Компанія «Серв’є» зі штаб-квартирою у Франції має широку географічну присутність у понад 150 країнах з доходом 5,3 млрд євро у 2023 році.

Більше інформації на новому сайті Групи: servier.com 

Стежте за нами в соціальних мережах: LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram