м.Київ (Україна), 7 липня 2020 року – ТОВ «Серв’є Україна» отримало сертифікат відповідності вимогам належної дистриб’юторської практики (GDP, Good Distribution Practice). Вперше такий сертифікат компанія отримала у 2015 році, а цього року ТОВ «Серв’є Україна» успішно пройшло повторну сертифікацію GDP та підтвердило відповідність високим стандартам дистриб’юторської діяльності. 

 «Ми постійно прагнемо підвищувати наші стандарти якості та безпеки, піклуючись про життя пацієнтів, яких ми забезпечуємо лікарськими засобами. Для нас як для імпортера лікарських засобів важливо бути певним, що препарати, які ми поставляємо, мають однакову якість як на виробництві, так і в аптеці. Ми маємо налагоджені процеси у компанії, що стосуються управління якістю, і сертифікація GDP – підтвердження наших зусиль у цьому напрямку», – зазначив Мішель Ешенбреннер, генеральний директор.  

Про компанію Servier 

 Servier – міжнародна фармацевтична компанія, яка управляється неприбутковим фондом, головний офіс якої розташований у м. Сюрен, Франція. Компанія представлена у 149 країнах, штат співробітників у світі складає 22 000 осіб. Група, що є цілком незалежною, реінвестує 25% свого обігу (за винятком генеричних препаратів) у дослідження і розробки та використовує весь прибуток для розвитку компанії. Корпоративне зростання Servier зумовлене постійним пошуком інновацій у п’яти ключових сферах: серцево-судинні, імунозапальні, нейропсихіатричні, онкологічні захворювання та діабет, а також діяльністю зі створення високоякісних генеричних препаратів. Крім розробки лікарських засобів, Servier також пропонує цифрові рішення для здоров’я.  

Додаткова інформація: www.servier.com, www.servier.ua  

Контакти ТОВ «Серв’є Україна» для представників ЗМІ:  

Ганна Акопян,  

hanna.akopian@servier.com,  

тел. +380 44 490 34 41