Компанія Серв’є Україна запрошує взяти участь у кейс-чемпіонаті Servier Patient Care Challenge 

м.Київ (Україна), 15 жовтня 2020 року – сьогодні стартує реєстрація на он-лайн кейс-чемпіонат для студентів 4-5 курсів фармацевтичних та 4-6 курсів медичних факультетів, організований Серв’є Україна.

Кейс-чемпіонат – це змагання, під час якого учасники в командах або самостійно вирішують бізнес-завдання, надані компанією. Студентам такі чемпіонати корисні тим, що дають уявлення про реальні потреби бізнесу та підвищують шанси на працевлаштування.

Під час Servier Patient Care Challenge cтуденти будуть працювати над розробкою мобільного додатку для пацієнтів з гіпертензією, функціонал якого допоможе їм щоденно контролювати стан свого здоров’я. Крім глибоких знань у терапевтичній області, студенти також матимуть можливість проявити свої ораторські здібності та презентаційні навички під час уявного візиту до лікаря, щоб розповісти про переваги такого додатку.

Серв’є Україна приділяє велику увагу освітній складовій для розширення професійних знань студентів. З 9 по 18 листопада учасники зможуть прослухати ряд вебінарів від представників компанії та запрошених експертів, поспілкуватися з професіоналами в онлайні.

З детальною інформацією про кейс-чемпіонат можна ознайомитися, перейшовши за посиланням https://casers.org/cases/servier-patient-care-challenge

Про компанію Servier

Servier – міжнародна фармацевтична компанія, яка управляється неприбутковим фондом, головний офіс якої розташований у м. Сюрен, Франція. Компанія представлена у 149 країнах, штат співробітників у світі складає 22 000 осіб. Група, що є цілком незалежною, реінвестує 25% свого обігу (за винятком генеричних препаратів) у дослідження і розробки та використовує весь прибуток для розвитку компанії. Корпоративне зростання Servier зумовлене постійним пошуком інновацій у п’яти ключових сферах: серцево-судинні, імунозапальні, нейропсихіатричні, онкологічні захворювання та діабет, а також діяльністю зі створення високоякісних генеричних препаратів. Крім розробки лікарських засобів, Servier також пропонує цифрові рішення для здоров’я.

Додаткова інформація: www.servier.com, www.servier.ua

Контакти ТОВ «Серв’є Україна» для представників ЗМІ:

Ганна Акопян,  

hanna.akopian@servier.com,  

тел. +380 44 490 34 41